„Zajímavou obměnou klasického rautu nebo tradičního grilování je mezi našimi klienty velmi oblíbená grilovací tržnice,“ uvádí Ondřej Koubek z Českého cateringu. „Jedná se o tabuli, kde si host může vybrat z širokého sortimentu syrového masa, ryb, mořských plodů, zeleniny a příloh připravených na ledovém baru.
Host si jednoduše vybere očima na co má chuť, a kuchař následně přímo před ním griluje. Svatebčané u této varianty pohoštění oceňují jednak čerstvost surovin a jednak vizuální stránku tohoto konceptu. Hostům se prostě líbí, jak naše tržnice vypadá,“ doplňuje Ondřej Koubek.
Dalšími možnostmi odpoledního pohoštění, které mohou být vhodným doplňkem ke grilovací tržnici, jsou sladký bar s dezerty a sýrový bar, který obsahuje například variaci českých, italských a francouzských sýru, jež jsou doplněné vhodnými domácími kompoty a džemy, čerstvým pečivem a lesním ovocem.
„Věříme, že jedinečné chvíle si zaslouží jedinečný servis, a proto se naši klienti mohou spolehnout na individuální přístup a maximální péči.U každého klienta upřednostňujeme osobní jednání, jelikož se snažíme sestavit celkový koncept občerstvení každému přesně na míru.“ uzavírá Ondřej Koubek.