Svatební doplňky

Stylové doplňky pro muže, které doladí outfit k dokonalosti!

Na detailech i doplňcích záleží, utváří celek a podtrhnou vaši osobnost!

27.7.2024

Manžetové knoflíčky

Manžetové knoflíčky jsou skvělým pánským doplňkem, pokud chcete vypadat na svatbě více slavnostněji a luxusně. Vybírat můžete z mnoha různých tvarů a barevných provedení. Nejzásadnější je, aby vám barevnost kovu na manžetových knoflíčcích ladila s ostatními doplňky jako jsou hodinky nebo náramky.

Ženich by neměl manžetové knoflíčky postrádat především za předpokladu, že byl stanoven dresscode black tie.

manžetové knoflíčky

Šle/kšandy

Položte si otázku v jakém stylu budete svatbu mít? Pokud toužíte po uvolněné svatbě na statku nebo u rybníka v letních měsících, můžete zvolit variantu bez saka pouze s kalhotami, košilí a kšandami. Kšandy můžete zakoupit ve stejném designu jako motýlka, nebo pouze barevně sladit do barev které budou dominovat na svatbě. Nejběžnějším řešením jsou moderní zemité tóny v odstínech hnědé nebo modré.

kšandy

Kapesníček

Celkový vzhled doladí kapesníček v náprsní kapse saka ženicha. Dle etikety je důležité zmínit, že vzor na kapesníčku by neměl být úplně totožný s kravatou nebo motýlkem, ale jen ve stejném barevném tónu a designu, který k sobě pasuje. Pakliže si nejste jisti, jak k sobě dva různé vzory sladit, zvolte jednobarevnou kravatu a kapesníček už jednoduše doladíte s respektem k barevnosti celé svatby nebo jiných doplňků.

kapesníček

Motýlek nebo kravata?

Motýlek se těší stále velké popularitě. V případě svatby ve stylu black tie jde o naprostou nezbytnost, sluší však také klasickým a neformálnějším svatbám. U těch však můžete vybírat mezi motýlkem a kravatou.

motýlek

Naše kravaty a motýlky jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího hedvábí, lnu, nebo bavlny. Vybírat lze z různých šířek, barevných variant, vzorů a tak je jednoduché najít tu pravou pro Váš velký den.

kravaty

AKCE - SVATEBNÍ KURZ s podtitulem - Jak připravit svatbu a nezbláznit se?

promo svatebni kurz

www.anthonys.cz

www.svatba.anthonys.cz


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Svatební doplňkyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena