Svatební dary a dárečky

7 tipů, jak stylově požádat svědkyni

Právě jste se zasnoubila a ráda byste požádala svou kamarádku, aby Vám šla za svědkyni? Požádejte ji stylově! Máme pro Vás 7 tipů - jak na to! :-)

13.1.2022

Bloumáte po internetu a snažíte se přijít na to, jak stylově požádat svou kamarádku, aby Vám šla za svědkyni? U Degi handmade víme, jak na to! Připravili jsme pro Vás tento článek, aby Vám pomohl najít to pravé ořechové, díky čemu Vám kamarádka řekne ANO a ještě jí slzička ukápne! :-)

1. Tip

... a zároveň BESTSELLER je náramek z minerálů se stříbrným přívěskem Svědkyně. Je zabalený v přírodní dárkové krabičce s lístky růží, do které si můžete zdarma zvolit i dárkovou kartičku, která to řekne za Vás!

dárková krabička pro svědkyni

2. Tip

Ten pro Vás máme jasný! Je jím provázkový náramek se stříbrným přívěskem Svědkyně. Protože někteří z vás přímo zbožňují jednoduchost. Tyto náramky by ocenily i družičky. Vlastně si tak můžete "označkovat" celý tým nevěsty!

dárkový náramek pro svědkyni stříbrný

3. Tip

Je to dárek, který se Vám bude jistě líbit. Navíc může sloužit jako jmenovka na svatebním stole. Nebudeme Vás napínat! Je to sklenice na víno s potiskem "Svědkyně". A co je nejlepší? Můžete si tak vyladit i svědka, ženicha, nevěstu, družičku, ale i maminku a tatínka. Pokud máte zájem o sklenice pro všechny - jako jmenovky, nebo rovnou svatební dary - není problém. :-) !

Dárková skůenice pro svědkyni

4. Tip

Dalším tipem na dárek pro svědkyni je Sójová svíčka s nápisem "Svědkyně". Díky tomuto dárku bude mít kamarádka krásnou vzpomínku na Vaši svatbu. Součástí je roztomilé dárkové balení s mašličkou.

dárková sojová svíčka pro svědkyni

5. Tip

Tento dárek řadíme mezi nejstylovější a to díky tomu, že je opravdu nápaditý a jen tak někde ho neseženete. Je to totiž mix tématických věcí, které vykouzlí vaší kamarádce úsměv na tváři a 100% zabodujete! Dárkový balíček pro svědkyni si oblíbila již spousta z vás!

dárková krabička pro svědkyni

6. Tip

Předposledním tipem na dárek je náramek z minerálů s písmenkovými korálky "Svědkyně". Písmenka se dají nakombinovat, jak si budete přát. Můžete tak z nich vytvořit iniciály celého vašeho svatebního týmu svědkyně, nevěsty a družiček. No, není to skvělý nápad? :-)

dárkový náramek z korálků

7. Tip

A na závěr provázkové náramky se stříbrným lístečkem. Tento dárek se nejvíce využívá na rozlučky se svobodou, kde budete mít každá stejný náramek a všichni tak poznají, že patříte k sobě! Na výběr máme ještě z těchto motivů - provázkové náramky origami srdce, nebo provázkové náramky se srdíčky.

dárkový náramek pro svědkyni srdce

Líbil se Vám článek? Pomohl Vám s výběrem? Věřím, že ano a pokud tomu tak je... moc rádi budeme součástí Vaší vyŠPERKované svatby! :-)

Přejeme Vám nádhernou a nezapomenutelnou svatbu!

Denisa


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Svatební dary a dárečkyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena