Snubní prsteny a šperky

Laboratorní diamant - nový módní trend ve světě šperků

Je laboratorní diamant diamant? Jak se přírodní diamant liší od laboratorního a jaký je cenový rozdíl? Proč jsou laboratorní diamanty stále více a více oblíbené po celém světě?

7.10.2024

To jsou jen některé ze základních otázek, se kterými se setkáváme. Pojďme se na ně spolu podívat. V první řadě si ale musíme ujasnit jeden omyl, který je zde dlouho prezentovaný některými společnostmi. Diamanty nejsou vzácné a nejsou investice Diamant není investice (na rozdíl od zlata nebo stříbra). Ani diamant za miliony korun nemá s investicí nic společného. Diamanty kupujeme především pro jejich krásu a brilanci. Pokud by Vás zajímalo více informace a srovnání přírodního diamantu, podívejte se na youtube video s ředitelem společnosti ULTIAMTE-GEMS s. r. o. Porovnání přírodního a laboratorního diamantu

Přírodní a laboratorní diamant

Začneme odpovědí na první otázku a ta zní: „Laboratorní diamant, je diamant“. Ano, tak jednoduché to je, protože se v ničem neliší od svého přírodního dvojčátka a ani zkušený profesionál okem nepozná rozdíl, mezi laboratorním a přírodním diamantem. Ani nemůže, protože mají naprosto identické vlastnosti a liší se pouze časem a místem jejich vzniku. Dá se tedy říci, že pokud jste někdy viděli přírodní diamant, pak víte, jak vypadá ten laboratorní.

Srovnání přírodní vs. laboratorní diamant

Cenový rozdíl mezi přírodním i laboratorním diamantem je opravdu značný a může být i více než 99% u větších rozměrů, ale i u menších kamínků vhodných do snubních prstenů je rozdíl veliký. Laboratorní diamanty tak nabízí prostor pro Vaši fantazii a možnost mít krásný zdobený prsten s diamanty, který Vám pomůže ušetřit značné finanční prostředky a to především o bohatě zdobených šperků osazených více diamanty.

Máme pro Vás připravenou naprosto jedinečnou kolekci šperků Sirius, kde najdete jak zásnubní, tak snubní prsteny. Naší specializací jsou zakázkové prsteny a jsme připraveni Vám splnit jakékoliv přání. Napište nám a my Vás seznámíme s celým procesem výroby zakázkového prstenu, který může trvat i několik měsíců, než budete 100% spokojeni v Vaší představou. Nikdy na zákazníky nepospícháme. Každý náš šperk je vyráběn naším zkušeným zlatníkem v České republice.

Prsteny a laboratorními diamanty

Ať už se rozhodnete pro přírodní, nebo laboratorní diamant, pak se vždy rozhodujete pro diamant. www.laboratornidiamanty.cz Vám přináší přírodní diamanty za velkoobchodní ceny a laboratorní diamanty za nejlepší ceny na trhu. Naší specializací jsou zakázkové prsteny. Jsme připraveni Vám splnit jakékoliv přání s maximální zákaznickou podporou. Vaši představu proměníme ve skutečnost a sen v realitu.

Laboratorní diamanty si můžete prohlédnout nad šálkem dobré kávy v naší kanceláři v Králově Dvoře (15min od Prahy). Máme také řadu videí na našem Youtube kanálu a Instagramu.

Podrobnosti najdete také na profilu našeho dodavatele Laboratorní diamanty & kolekce šperků Sirius v kategorii Snubní prsteny a šperky.

ULTIMATE-GEMS s. r. o.

logo Laboratorní diamanty

logo ULTIMATE-GEMS

Laboratorní diamanty & kolekce šperků Sirius


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Snubní prsteny a šperkyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena