Svatební šaty

Salon Mierva - večerní šaty na ples

Možná i Vás letos čeká nějaký ples, kde byste ráda oslnila v krásných šatech. I když razíme heslo: běžte v tom, co Vám sluší, v čem se cítíte pohodlně a nepodléhejte trendům, které ne každému nutně musí slušet, rozhodně byste se na tento okamžik měla náležitě vystrojit a neodbýt ples topem a kalhotami nebo halenkou a sukní.

8.1.2017

Na ples se nejlépe hodí šaty dlouhé, protože kam jinam je nosit než právě na takovouto společenskou událost.

Dámy, nechte se obdivovat, zasloužíte si to! Dovolíme si doporučit pár novinek na plesovou sezonu 2017.

Velmi populární jsou u nás šaty ve stylu řecké bohyně se zvýšeným pasem, zdobené zlatými kamínky, s hlubokým dekoltem a zajímavě řešenými zády, které schovají případné špíčky a jsou vhodné i pro počáteční dobu těhotenství.

Nabízíme Vám tyto šaty, v různých trendy barvách, jež se mohou hodit i na svatbu, a to v růžové, starorůžové, tyrkysové, levandulové, bílé svatební či světle modré.

Na ples se budou hodit tmavé večerní barvy – černá, tmavě modrá, zelená a fialová.
 
Starší dámy jistě upřednostní šaty s rukávem, ať již krátkým, dlouhým či stále více populárním tříčtvrtečním, a to v zeštíhlujícím pouzdrovém střihu nebo s volnější taneční sukní.
 

večerní šaty

 

večerní šaty

 
 A zapomínat nesmíme ani na dámy plnoštíhlé. Zde sice nabídka není tak široká, jako do velikosti 46, ale snad i Vy najdete své favoritky, v kterých zazáříte.

K šatům je možno pořídit i bolerko v různých barvách, šijeme je až do velikosti 56.
 
A pro mladší ročníky, případně pro všechny, kdo si troufají, nabízíme princeznovské korzetové šaty bez ramínek nebo s širšími ramínky a s širokou tylovou sukní, vzadu na šněrování.
 

večerní šaty

 

náhrdelník

 
Ke krásným šatům náleží krásný šperk. Pokud chcete svou sbírku bižuterie obohatit, doporučujeme originální šperky z polodrahokamů, ruční výroby.

Třpytivou parádu bude mít jistě každý, odlište se a nesplývejte s davem, každý bude šperky právem obdivovat! (vlastní zkušenost). :-)
 
A nám již nezbývá než Vám popřát příjemnou plesovou sezonu 2017, užijte si posezení s přáteli a společenský tanec a buďte hvězdou večera. Děkujeme za Vaši přízeň!

Salon Mierva
www.spolecenske-saty.eu


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Svatební šatyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena