Svatební šaty

Svatební šaty? Jedině z Elody!

Hledání těch pravých svatebních šatů může být opravdu náročné - získání představy o stylu svatby a tedy i stylu šatů, následné najití střihu, který by perfektně seděl přímo na vaši postavu, a nakonec i místa, kde vám tyto představy splní, se zdá být téměř nereálné.

8.11.2022

Zároveň často nevěsty přichází do svatebních salónů s určitou představou o šatech, kde následně zjistí, že jim daný styl / střih tolik nesedí, a potřebují něco jiného. Skloubení těchto faktorů s vysněnou představou se zdá být mnohdy neproveditelné.

A proto jsme se zamýšleli, jak nejvíce tuto cestu nevěstám usnadnit. Aby nakonec stály před oltářem v dokonalých šatech, na které si tak dlouho pomýšlely.

První kroky (a často v nevědomosti, že existuje něco jiného) vedou nejčastěji nevěsty do půjčoven. Co tam nachází? “Onošené” a zničené kousky, které už pár sezon zažily, a je to na nich hodně vidět, nebo šaty za tak vysoké půjčovné, že si to člověk klade otázku, zda není jiná cesta.

elody svatební salon

A přesně proto vzniklo Elody! Kde plníme vaše přání a nabízíme jen to nejlepší. Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli vybrat ty nejkrásnější svatební šaty, které vám budou 100% sedět.

A jak to děláme?

Jsme svatební salón, kde vám svatební šaty ušijeme přímo na vaše míry! U nás si můžete vybrat ze stovky modelů našich návrhářů, vyzkoušet si různé střihy a zjistit, které jsou ty pravé. My vás poté změříme a šaty ušijeme, takže se nemusíte bát, že by vám šaty před svatbou nebyly, nebo by vám je někdo před vámi zničil. Po ušití přijdete na zkoušku k naší šikovné paní krejčové, která vám šaty doladí do posledních detailů. Je pro nás velmi důležité, aby každá nevěsta od nás odcházela co nejvíce spokojená. A to po každé návštěvě v našem pražském atelieru.

Ve svatební den pak budete zářit ve svých krásných nových dokonalých šatech. A my věříme, že to si zaslouží každá nevěsta!

Kromě svatebních šatů nabízíme i zásnubní a snubní prsteny. Poradíme a vysvětlíme vám vše potřebné k tomu, abyste si vybrali ty nejkrásnější prsteny na celý život.

Tak se přijďte přesvědčit na vlastní oči, budeme se na vás moc těšit ❤️

elody svatební salon tým

Za Elody,

Káťa


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Svatební šatyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena