Zábava na svatbu

Svatební zábava s kreslením karikatur

Přestože je <a href="http://www.svatba-vesele.cz" target="_blank">svatba</a> vážný krok v životě, nevylučuje se s radostí a veselím. Právě naopak. Veselá zábava má předznamenat styl a způsob dalšího soužití novomanželů. Staročeský název veselka tak vlastně definuje svatbu, jako zábavnou a veselou záležitost.

26.3.2015

Jak zajistit takový průběh svatby? Jídlo, hudba, tanec a svatební hry jsou běžnou praxí. Co ale bývá velikým překvapením pro hosty a v případě, že jde o originální svatební dar, i pro novomanžele? Karikaturista, který kohokoliv nakreslí přímo na místě. Bývá okamžitě v plném nasazení, protože o jeho produkci je vždy velký zájem. Přihlížející se rádi pobaví na úkor kresleného, než zaujmou jeho místo a užijí si stejný pocit, než je rozesměje jejich vlastní karikatura. Odnesou si tak ze svatby památku nejen v kresbě, ale i v zážitku, kdy seděli modelem.

![Karikaturista na svatbu](/ir/storage/Karikaturista na svatbu--350x232.jpg) ![Zábava na svatbu](/ir/storage/Karikaturista na svatbu 2--350x263.jpg) 

Produkce karikaturisty je dnes cenově dostupná pro každého a obvykle přispívá velkou měrou k zábavě na svatbě, nehledě na to, že v mnohých zanechá svou stopu. Úspěšnost této atrakce je taková, že je mnohdy žádána hodina nebo dvě navíc oproti původní objednávce, což není problém.Slušné oblečení i chování, spolehlivost a celkově profesinonální přístup karikaturisty k věci je už samozřejmostí. Protože kreslíř potřebuje jen klidnějši místo 2x2m s dobrým světlem a tři klasické židle, vyžaduje tak mimimální přípravu, zatímco zajistí velmi slušný efekt, co se zábavy týká.

Karikaturista bývá objednán budoucími novomanželi jako překvapení i dárek pro hosty svatby, ale jeho produkce se hodí i jako neotřelý svatební dar a tak bývá objednána příbuznými novomanželů. Překvapení, legrace, často i nadšení a dobrá zábava bývá výsledkem skvělé práce karikaturisty, která je nezřídka označována jako nejlepší nápad.

Jsme skupina spolehlivých zkušených karikaturistů a rádi jsme vám k službám.

Níže je krátká ukázka z kreslení karikatur na svatbě:


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Zábava na svatbuNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena