Zábava na svatbu

Zábava, která střídá staromódní svatební hry. To musíte na svatbě mít.

Ohmatávací poznávačka, hrátky s podvazkem a další tradiční hry vám nic neříkají? Tento text je plný nenucené zábavy a nápadů, jak pobavit každého hosta, ať je mu 5, nebo 99.

30.7.2019

Zabavit svatební hosty je snazší, než si myslíte. Takhle se na svatbách baví na západě a v poslední době i v Česku. Překvapte svatebčany programem, který starší generace nečeká a mladí znají jen z Pinterestu. 

Hry pro ty, co netančí (nebo jsou unavení) 

Poker koutek pro gentlemany, karty, deskovky nebo klidně něco většího. Na svatbách teď frčí i obří šachy, piškvorky či jenga. Hraje se také croquet nebo pétanque. Zkrátka zábava, u které se dívkám nerozmaže make-up a pánům nepropotí košile. 

svatba svatební hry muži croquet

Fotky. A ať je jich hodně

Potřebujete svatebčany na chvilku zabavit nebo to ulehčit introvertům? Vyvěste fotky a popište je. Místo do telefonu budou pak vaši hosté zaručeně koukat na stěny plné obrázků z vašeho společného života. Jako bonus doporučujeme vystavit i staré svatební fotografie rodičů a prarodičů. 

svatba svatební hry výstava fotek šňůra kolíčky

Ať zábavu obstará někdo jiný 

Kouzelník, karikaturista nebo elektrizující show s profesionálním vrhačem blesků. Instax párty či fotobus. Ohňostroj! Všechno je možné a vy s tím nebudete mít ani jedinou starost. Inspirujte se mezi našimi dodavateli svatební zábavy. 

Svatba svatební hry ohňostroj

A pravá láska ať trvá 

Jen 2 věci trvají navždy – láska a tetování. Pozvat si opravdového tatéra by byl velký punk. Co ale zřídit tetovací koutek? Ze zkušeností víme, že u něj bude nátřask. A to nejen dětí. “Nálepku” ať si nanese každý sám, nebo si pozvěte někoho kdo, kdo hosty profesionálně (dočasně) potetuje.

Svatba svatební hry tetovací koutek

Máte hrůzu, že se hosté na svatbě budou nudit? Připravte si zábavu včas.

Zdroj fotek: Pinterest


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Zábava na svatbuNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena