Zábava na svatbu a děti

Svatební bublifuky

Svatební bublifuky patří na každou svatbu! Zabavíte jimi malé i velké svatebčany a poletující bubliny navíc krásně doplní romantickou atmosféru obřadu.

30.3.2016

Svatební bublifuky v poslední době velmi často nahrazují házení rýže na novomanžele, a to hned z několika důvodů – po bublinkách nemusíte uklízet nepořádek ze země a novomanželé nejsou zasypáni rýží.

Nehrozí ani nepěkné grimasy na fotografiích v momentě, kdy rýže letí přímo do obličeje. Bubliny nádherně vypadají i na svatebních fotkách.
 
Nevěsty proto radí: rozdejte svatebčanům svatební bublifuky. My radíme: rozdejte svatební bublifuky Megabublina! Jsou pěkné, vybírat můžete z několika druhů, krásně bublají a co je nejdůležitější, nedělají skvrny na oblečení!
 

svatba

 

 

I když je u nás spíše zvykem, že hosté přinášejí dárky novomanželům, vaši hosté zcela určitě ocení, pokud si pro ně nachystáte malou pozornost v podobě bublifuku. Zabavíte jimi všechny děti, které tak nebudou rušit obřad, a dále získáte nádherné pozadí pro své svatební fotky.
 
V eshopu Megabublina.cz můžete vybírat mezi klasickými bílými svatebními bublifuky i originálními bublifuky ve tvaru dortu, či šampaňského. Doporučujeme hlavně možnost zakázkové výroby bublifuků s vlastní etiketou.
 

bublifuk

 

 

Můžete si nechat vyrobit bublifuk s vlastním textem a obrázkem a získáte tak originální svatební oznámení, nebo dejte na etiketu společné fotky či motto a z obyčejného bublifuku se tak stane dárek, který si každý rád schová na památku.
 

svatební foto s bublinami

 

 

Velice zajímavou novinkou je také set na tvoření velkých bublin. Ideální je na odpolední zábavu, protože děti i dospělí si s ním užijí spoustu legrace a nikdo ho nebude chtít dát z ruky.

Můžete soutěžit o největší bublinu, nebo kdo nafouká víc bublin do jedné bubliny. Originální zábava je na světě a na fotkách to bude vypadat opět báječně!
 
Zaujali vás bublifuky a chcete si nějaký pěkný vybrat právě pro ten váš den? Potom se podívejte na nabídku eshopu Megabublina: http://www.megabublina.cz/kategorie-produktu/svatebni-bublifuky/.
 
www.bubbleshow.cz
unikátní show s mýdlovými bublinami


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Zábava na svatbu a dětiNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena