Hudba na svatbu

Jak se liší svatební a klasický DJ?

“Hudba? Tu si pustíme z playlistu…” Tahle věta je noční můrou každého svatebního DJ, kapely, koordinátora, provozního… zkrátka těch, kdo za sebou mají desítky, často i stovky svateb a dobře ví, že svatební den dělá nezapomenutelným hlavně jeho atmosféra.

15.2.2021

ŠETŘETE JINDE, NA HUDBĚ SE TO OPRAVDU NEVYPLATÍ!

To raději ušetřete na jídle, sladkém nebo ještě lépe výzdobě, ale investujte do kvalitní hudby! Znuděný svatebčan totiž znamená nudnou svatbu, a tak i když jste oblékla ty nejkrásnější šaty a připravili tu nejhezčí výzdobu, podávali třeba pečené holuby nebo extra vege menu šité každému na míru, bez hudby, o kterou by se někdo kompletně postaral zážitku s velkým Ž určitě nedocílíte!

A pak je tady ještě jedna cesta. Spousta párů v rámci úsporných opatření sahá i po další možnosti - objednat si DJ, který primárně nepůsobí na svatbách, ale “pár akcí” už odehrál.

PROČ NENÍ DOBRÝ NÁPAD OBJEDNAT SI “NESVATEBNÍHO” DJ?

Svatební DJ totiž už za léta své praxe umí přesně odečítat hosty, na první pohled (nebo spíše zkušební poslech) tedy rozpozná, na které svatbě si může “Vínečku bílé” s klidnou hlavou odpustit, a kde by se bez tohoto songu naopak neobešli Kvalitní svatební DJ nejen, že umí průběh celého dne alespoň trochu moderovat, ale navíc o všechno už viděl, takže pokud máte v plánu nějaký program, poraďte se s ním dopředu jestli a jakým způsobem jej zařadit Také je schopný osvětlit vám i hostům různé tradice, hry, zvyky. To klasický DJ nejspíš neudělá zkrátka proto, že o tomto tématu nic neví. Co se týče repertoáru, v tom u svatebních DJ najdete opravdu širokou škálu hudby, DJ, kteří hrávají na diskotékách atp. mají obvykle v zásobě jiný typ hudby nebo třeba songy jen určitých žánrů

Snad tyto příklady mluví samy za sebe a vy teď už víte, že dobrý svatební DJ je přesně jednou z těch položek, na kterých by se nemělo zas až tak šetřit :) Že ještě žádného nemáte? Podívejte se do našeho katalogu!


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Hudba na svatbuNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena