Organizace a koordinace

Motorkářská svatba

Šli jste někdy po náměstí kolem radnice, zrovna když odtud vycházel právě oddaný pár, ale místo zvonů nebo fanfár se rozezněly klaksony a motory nablýskaných Harleyů a podobných “nadupaných“ mašin? Jste s partnerem právě takoví nadšenci a sníte o pravé motorkářské svatbě?

11.2.2011

Vaši přátelé a známí budou nejspíš podobným nápadem nadšení, možná však máte obavy z reakce vašich rodičů, a rodiny vůbec. Mějte však na paměti, i když rodina nesdílí vaše motorkářské nadšení, že váš svatební den je opravdu jenom váš.

Motorkářská svatba - nic pro romantiky?

Že motorkářská svatba není nic pro něžné, romantické duše? Naopak! Kontrast sněhobílých šatů na zářivě lesklé motorce, vlající závoj a společný vjezd do manželství  závodní rychlostí - to přece nemusí být jen výsadou dobrodružně založených povah, a trocha adrenalinu nemůže škodit ani ve svatební den. Moto svatby s účastí mnoha burácivých blištivých strojů navíc můžete vidět často i na zámcích, kde se pak můžete stát svědky velmi ojedinělé a krásné atmosféry.

Nejčastější potíže motorkářské nevěsty

Jaké šaty na motorku? Široká sukně s obručí je nepraktická a bude překážet. Dá se vůbec někde sehnat bílý kožený komplet? Jaký svatební účes pod helmu? Kde objednat svatební oznámení s motorkářským motivem? Takové a mnohé další podobné otázky vás mohou potrápit před vaším velkým dnem, ale není důvod propadat stresu a zoufalství. 

Vždy je nutné naplánovat, jestli využijete motorku jen pro efektní svatební fotografie, nebo jestli se bude konat i první společná, rychlá jízda. V prvním případě pak není co řešit ohledně šatů ani účesu, v druhém už musíte přihlédnout k tomu, v jakých šatech jste schopny zvládnout sezení a udržení se na motorce. Z účesů pak zapomeňte na ty komplikované a honosné, které po zcela jistém poškození větrem nebo helmou už samy nedáte dohromady.

"Moto" svatební cesta

Pokud chcete svou svatbu přecijen raději přizpůsobit tradičnějším požadavkům svých rodin, máte skvělou příležitost vše si vynahradit na svatební cestě. Nemusí jít zrovna o divokou jízdu napříč Amerikou, působivé zážitky vám nabídne i Evropa a to i v jejích méně civilizovaných koutech, pro ty, kdo prahnou po větším dobrodružství. Pokud nechcete nebo nemůžete využít v zahraničí svůj vlastní stroj, není problém si jej na místě pronajmout. Působivým zpestřením a oživením vaší "moto" svatební cesty mohou být i nejrůznější motorkářské akce, srazy a festivaly.


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Organizace a koordinaceNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena