Snubní prsteny a šperky

5 kroků k dokonalé fotce zásnubního prstýnku

V první řadě - gratulujeme k zásnubám! Pokud se chcete prostřednictvím sociálních sítí pochlubit světu, že jste právě řekla svému partnerovi ANO, máme pro vás pár tipů, které vám pomůžou vyfotit mobilem perfektní záběr levé ruky s prstýnkem.

31.3.2018

1. Nejdůležitější je správné světlo

Ideální je, pokud můžete fotit venku. Jestli ne, foťte alespoň v blízkosti okna za přirozeného denního světla, ale na na přímém slunci. Když budete prstýnek fotit v šeru, bude fotka rozmazaná a ta nádhera, která vám sedí na prstu, tak nevynikne. Se světlem ze žárovky či zářivky to nebude o moc lepší.

2. Nalakujte si nehty

Chápeme, že se budete chlubit zásnubním prstýnkem, ale nikdo nechce vidět váš oloupaný lak, záděry nebo zlomený nehet. Pokud nechcete s fotkou čekat a partner vás svou žádostí o ruku překvapil ve chvíli, kdy jste zrovna bez vypiplané manikúry, buď si nehty alespoň rychle zpilujte a přetřete bezbarvým lakem, nebo udělejte fotku tak, aby konečky prstů nebyly vidět - dejte nehty ze záběru nebo foťte ruku zatnutou v pěst.

3. Najděte dechberoucí pozadí

Jestli vás partner požádal o ruku na krásném místě, využijte situace a vyfoťte si prstýnek rovnou tam, kdy je v pozadí třeba výhled na řeku. Skvěle bude ale v pozadí vypadat třeba i cappucchino nebo designový polštářek. Jen si dávejte pozor, aby okolí zbytečně nerozptylovalo pohled od prstýnku, ten musí jednoznačně vyniknout. Takže nic strakatého, nesourodého, přeplácaného nebo neuspořádaného.

4. Zaujměte pózu

Vyhněte se strnulým prstům, raději ruku uvolněte a prsty lehce nakrčte, vypadá to na fotkách lépe. Skvěle také vypadá jakoby “přirozená” fotka, kdy například držíte hrnek (fotka zepředu) nebo máte ruku volně položenou na kabelce nebo třeba paži vašeho snoubence.

5. Fotku upravte

Mobilní fotku upravte v nějaké šikovné aplikaci, doporučujeme VSCO cam nebo The Colorstory. Tady si můžete pohrát s jasem, kontrastem a teplotou barev, případně přidat k fotce nějaký lichotivý filtr. S fotkou si hrajte, dokud podle vás není dokonalá. A pak s ní rovnou na sítě.

Snubní a zásnubní prsteny

Kvalitní zásnubní a snubní prsteny Bisaku

Pokud při výběru prstenů hledáte opravdovou kvalitu, na českou firmu Bisaku, která působí už více než 20 let, se můžete spolehnout. Jejím cílem je uspokojovat i ty nejnáročnější zákazníky a dlouhodobě se jim to daří. V jejich široké nabídce můžete vybírat jak z klasických stylů snubních či zásnubních prstenů, ale vyberete si i v případě, že hledáte modernější design. Pobočky mají v Praze a Brně, ale nadšení budete i při procházení jejich eshopu. A jestli si chcete své prsteny sami navrhnout, i to je možné - zakázková výroba je v Bisaku velice oblíbená.


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Snubní prsteny a šperkyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena