Snubní prsteny a šperky

Karbonové snubní prsteny. Černý diamant za skvělou cenu.

Stále nevíte, který materiál je pro vaše snubní prsteny ten pravý? Dnes vám chceme představit karbon.

1.4.2021

Někteří z vás ho znají především z letectví nebo automobilového průmyslu. Své využití našel tento materiál ale i ve šperkařství. Možná, že právě černý karbonový prsten je vaše trefa do černého.

Karbonové vlákno, ze kterého je prsten tvořen, disponuje obrovskou tuhostí a tvrdostí při minimální váze. Karbonový prsten je v tomto ohledu stejný - extrémně lehký a odolný šperk. Má hned několik unikátních vlastností, které byste u tradičních šperkařských materiálů marně hledali:

  • černá barva (decentní a minimalistický design vám v budoucnu bude ladit naprosto ke všemu)

  • extrémně nízká hmotnost (4x lehčí než kov)

  • vysoká pevnost (nedochází k deformaci ani u tenkého prstenu)

  • nepodléhá korozi a oděru(extrémně odolný prsten, který si zaslouží to nejhrubší zacházení)

  • nevede elektrický proud (kdyby byl váš nastávající náhodou elektrikář)

  • výborné tepelné vlastnosti v rozsahu – 40°C až + 200°C (prsten nemusíte sundávat např. v sauně)

  • cena (4000 Kč za velmi originální snubní prsteny je více než rozumná).

Karbonový prsten je skvělou volbou zejména pro muže. Pro ty je často obtížné se s klasickým snubním prstenem sžít. Prsten, který si při svatbě muž nasadí, mu za žádnou cenu nesmí překážet. Musí být maximálně decentní. Klasický prsten mužům často vadí v každodenních aktivitách a stává se, že ho kvůli tomu omezení přestanou nosit úplně.

Karbon je ale docela jiný příběh. Prsten je tak lehký, že o něm váš muž nebude ani vědět. Díky své odolnosti s ním zvládne každou outdoorovou i společenskou aktivitu.

Ženy zase ocení minimalistický design a černou barvu, která se hodí naprosto ke všemu. Černá je barvou elegance a inteligence. Je to barva, kterou podtrhnete svoji originalitu.

originální snubní prsteny z karbonu

Snubní prsten s pořádným diamantem

Žádná žena neodmítne prsten s diamantem. Diamant je jeden z nejtvrdších a nejvzácnějších přírodních nerostů na naší planetě. Je tvořen uhlíkem krystalizujícím v soustavě krychlové. Divili byste se, ale jsou to ty samé atomy uhlíku tvořící černé karbonové prsteny formované pouze do jiné molekulární struktury. Karbon má ze všech šperkařských materiálů k diamantu vůbec nejblíže. S trochou nadsázky lze říci, že karbonový prsten je obrovský „černý diamant“ na vašem prstu.

Kolik takový černý diamant stojí?

Možná budete překvapeni. Výrobců karbonových prstenů není na světě mnoho. V České republice se na tyto prsteny specializuje značka RINGBLACK. Ručně vyrobený karbonový prsten na míru zde pořídíte za cenu okolo 2000 CZK. Při aplikaci slevového kupónu „SVATBACZ“ navíc získáte slevu 10%.

Jak originální si troufnete v den svatby být?

černé snubní prsteny z karbonu


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Snubní prsteny a šperkyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena