Snubní prsteny a šperky

Podlehněte kouzlu snubních prstenů LUXUR

Vážíme si důvěry, kterou v nás snoubenci vkládají při koupi snubních prstenů. Vyrábíme šperky, které budou symbolem lásky a společné cesty životem. Zpečeťte svůj svazek nádhernými prsteny ze zlata (klasické žluté, moderní bílé či romantické růžové) nebo stříbra.

21.4.2021

Jako česká rodinná firma vytváříme šperky už od roku 2001. Naše snubní prsteny v sobě snoubí nejmodernější technologie a nenahraditelný um zkušených mistrů zlatníků.

snubní prsteny z bílého zlata Luxur

PRSTENY NA MÍRU

Šperky maximálně přizpůsobujeme našim klientům. Proto na e-shopu Luxur najdete přímo u jednotlivých prstenů konfigurátor. Díky němu si můžete zvolit barvu zlata, počet a typ kamenů či šířku obrouček. Rádi pro Vás navrhneme a vyrobíme i zakázkové kousky, aby Váš svatební den korunovaly přesně takové prsteny, jaké jste si vysnili. Prsteny vytváříme jak ze zlata, tak i ze stříbra. Můžete například zvolit jeden prsten stříbrný (např. když víte, že ho manžel nebude nosit tak často) a jeden zlatý. Vzhledově pak budou identické. Šperky si můžete také nechat ozdobit rytinou. Na výběr je několik fontů, nepřeberné množství symbolů či text napsaný Vaší vlastní rukou. Rytinu vyhotovíme i zpětně. Pro pohodlné nošení je zcela zásadní správná velikost prstenu. Navštivte kterékoliv z našich zlatnictví a naši ochotní zaměstnanci Vám pomohou s tím, aby prsteny padly jako ulité. Raději byste vše vyřídili on-line? Pak si stačí na našem e-shopu objednat měřicí sadu a přeměřit prsty doma.

Luxur snubní prsteny

MATERIÁLY

Na kvalitu materiálů klademe velký důraz. Obroučky prstenů vyrábíme z bezešvých trubek, takže vznikají bez svařování a tvoří tak nekonečný kruh. I kameny jsou pouze té nejvyšší kvality – zirkony Swarovski a brilianty FVS. K prstenům s brilianty obdržíte certifikát pravosti a navíc záruku na vypadnutí briliantu. Používáme stejně sofistikované a moderní technologie jako světově známí výrobci těch nejluxusnějších šperků. Tyto technologie kromě dokonalého vzhledu prstenů zaručují i jejich komfortní nošení. Kůže se pod nimi nepotí a nevznikají tak nepříjemné vyrážky. Proto jsou naše šperky vhodné i pro citlivou kůži.

Prsteny zásadně nedobarvujeme, vždy se jedná o skládané kombinace žlutého, bílého a růžového zlata.

jednoduché snubní prsteny

SNUBNÍ PRSTENY DUO

Přišli jsme s revoluční novinkou DUO, kdy prsteny tvoří kombinace zlata (vnější plášť) a stříbra (vnitřní plášť). Můžeme Vám tak šperky nabídnout za příznivější cenu a navíc se všemi výhodami celozlatých prstenů. Díky kombinaci kovů mohou být prsteny vyšší a širší, což otevřelo zcela nové designové možnosti.

snubní prsteny DUO Luxur

NEZAPOMÍNEJTE NA PÉČI

Aby šperky zůstaly stejně perfektní, jako byly ve Váš svatební den, je třeba o ně pravidelně pečovat. Jako dárek od nás dostanete první servis prstenů zdarma.

Luxur snubní prsteny

Snubní prsteny pro Vás s láskou připravíme do speciálního dárkového balení.


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Snubní prsteny a šperkyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena