Svatební oblek

SVĚTOVÝ DESIGN - LOKÁLNÍ VÝROBA

Svatební oblek od krejčovských mistrů. Při výběru svatebního obleku se spolehněte na značku OZETA. Již více než 80 let spojujeme tradici a inovace, abychom dosáhli nejvyšší kvality výrobků. Vytváříme progresivní světový design na vlastních linkách v Topoľčanech. Naše dámské a pánské kolekce odrážejí dlouholeté zkušenosti s jedinečným rukopisem našich talentovaných krejčířů a spolupráci s předními evropskými dodavateli materiálů.

9.12.2022

Téměř všechny naše obleky jsou univerzální, s využitím na mnoho různorodých příležitostí. Kromě obleků do kanceláře na běžný pracovní den, jejichž nabídka je obměňována novými dezény a kvalitami na dané roční období, je nezanedbatelným segmentem oblečení na slavnostní příležitosti. Myšlenkou značky OZETA je být součástí všech velkých událostí života svých zákazníků. Pro ženichy a další svatební hosty oživujeme nabídku také o světlejší a výraznější barvy, které vyhledávají lokální zákazníci. V nabídce se nachází také kolekce svatebních doplňků pro dotvoření celkového vzhledu. V našich kamenných prodejnách vám s výběrem ochotně poradí kvalifikovaný personál, který zohlední vaše potřeby a osobitý vkus. s motylkem

Rozhodnutím o místě a termínu svatby určujete tón nebo celkovou atmosféru, které chcete na svatbě dosáhnout. Dress code je obvykle velmi konzistentní pro formální a oficiální příležitosti. Je tedy přesně stanoveno, jaké oblečení si musíte pro danou příležitost obléci, a je upravena i doba nošení. Na vlastní svatbě je příjemné, že tato pravidla jsou částečně potlačena - můžete si obléknout téměř cokoli, co se vám líbí, a vyjádřit tak svůj osobitý vkus. Váš svatební vzhled by však měl dotvářet obraz svatebního tématu jako hlavního ambasadora vaší vlastní svatby.

pár s brýlema

Svatba v přírodním stylu

Tyto typy svateb jsou v poslední době velmi populární. Téma BOHO nebo rustikální nádech s venkovní atmosférou. V přírodním prostředí s recepcí na zahradě, v dřevěném interiéru stodoly nebo lihovaru je vítán je vítán elegantní, ale méně formální vzhled. Přírodní barvy a materiály jsou ideální pro podtržení atmosféry takového prostředí, ale nebojte se ho oživit vzory, barevnými akcenty a odvážnějšími doplňky. Nevěsty s něhou víl v lehkých šatech doplňují jejich partneři v jemně barevných outfitech - sako v kombinaci s chinos kalhotami nebo oblek z přírodních materiálů.

Svatba v elegantním interiéru

Atmosféra krásné a profesionální restaurace nebo hotelu vyžaduje formálnější úroveň. Restaurace a hotely či penziony jsou dnes samozřejmě také v různých úrovních uvolněnosti. Záleží také na výzdobě a celkových preferencích svatebčanů, v jakém duchu se má svatba konat. Nevěstám se nabízí široká škála stylů šatů, kterým dominuje návrat odvážných korzetů s krajkou nebo progresivních overalů. Ženichové sahají po kvalitním dobře padnoucím obleku v klasickém dvoudílném nebo třídílném provedení doplněném vestou, který posouvá požadovaný slavnostní vzhled o úroveň výš.

Svatba na hradě, zámku

Výjimečné místo si zaslouží výjimečný outfit! Na hradě či zámku platí bezesporu nejvyšší možný dress code. Svatby na těchto místech by se měly konat v pozdějších hodinách než standardní svatby, k nimž patří i výše zmíněný dress code a nálada celkové důležitosti, luxusu a elegance.

Trend "Black tie is back!" je rozhodně nejsilnějším poselstvím svatební sezóny 2022, přičemž se neočekává, že by tomu mělo být jinak i v nadcházejících sezónách. Smoking je nejvyšší společenská úroveň, které můžete dosáhnout. Pokud chcete lehčí alternativu, zvolte černý oblek. Není nic tradičnějšího a výraznějšího než černobílý kontrast, který vytvářejí nevěsta a ženich. Vracející se inspirací pro nevěsty je elegance Audrey Hepburn a pravidlo - perel není nikdy dost.

black tie


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Svatební oblekNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena