Svatební oblek

Z jakého materiálu vybrat oblek na svatbu

Výběr správného obleku s sebou nese spoustu úskalí. Jedno obzvláště důležité mimo to, aby vám oblek perfektně seděl, je zaměření se na samotné složení.

26.7.2024

Velmi důležité je vybrat oděv ze 100% přírodních látek jako je len nebo vlna. Oblek s příměsí s velkým podílem polyesteru nezajistí prodyšnost a správnou cirkulaci tepla. Proto se v obleku budete cítit nepohodlně při běžném nošení a zejména pak v horkém letním počasí, kdy vám může nevhodně zvolený oblek zkazit váš velký den.

Proč si vybrat vlněný oblek?

Vlněný oblek mnohdy evokuje spíše teplý zimní materiál. Vlna, která se využívá právě pří výrobě exkluzivních pánských obleků je ideální volbou a nabízí mnoho benefitů.

Má výborné termoregulační schopnosti, které zajistí, že v létě vlněná vlákna odvádí pot z těla, absorbují vlhkost a eliminují zápach a naopak v zimě fungují jako přírodní izolant, který vás zahřeje.

Vlna vám zaručí maximální komfort i při celodenním nošení, je antialergenní a velmi jemná a příjemná.

vlněný oblek

Jak se obléci na svatbu v létě?

Vybrali jste si datum pro vaši svatbu v teplých letních měsících, či dokonce budete mít svatební den u moře a chcete se po celý den cítit příjemně a přesto dodržet základy etikety odívání a vypadat formálně?

Dopřejte si prémiovou kvalitu a precizní zpracování lněných obleků. Lněné oblečení díky svoji extrémní prodyšnosti oceníte zejména v parných letních dnech, kdy umožňuje pokožce volně dýchat.

Tkanina je velmi odolná i vůči oděru, či jinému mechanickému poničení a s každým praním naopak nabírá na síle, takže lněné obleky zachovávají svůj původní tvar i vzhled po mnoho sezón totožný.

lněný oblek

AKCE - SVATEBNÍ KURZ s podtitulem - Jak připravit svatbu a nezbláznit se?

promo svatebni kurz

www.anthonys.cz

www.svatba.anthonys.cz


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Svatební oblekNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena