Svatební líčení a účesy

Svatební účesy z polodlouhých vlasů

Středně dlouhé vlasy se do stylových účesů upravují nejlíp, a tak není nouze o zajímavé nápady.

13.1.2010

Pod pojmem středně dlouhé vlasy si může každý představit něco trochu jiného. Většinou jde o délku vlasů sahající minimálně pod bradu a maximálně na ramena. Vlasy nejsou tolik náročné na úpravu a přitom se dají upravit mnoha způsoby, proto jsou vlasy v této délce stále velmi oblíbené.

Středně dlouhé vlasy můžeme sepnout do slušivých drdolů stejně jako vlasy dlouhé, nebo je můžeme ještě prodloužit barevně sladěným příčeskem a zkrášlit ozdobami do vlasů.

Mezi oblíbené svatební účesy ze středně dlouhých vlasů patří mikádo, které se dá snadno a rychle obměňovat podle nálady a příležitosti. Vlasy natočíme na koncích, vyfoukáme a přelakujeme. Uhlazené rovné mikádo je rázem změněné do stylu "rozverné uličnice".

Středně dlouhé vlasy vypadají dobře s krátkou i s dlouhou ofinou, která se dá oživit a zvýraznit pramínky obarvených vlasů. V poslední době je velmi moderní a oblíbený tzv."rozcuchaný" styl, vlasy sestříhané do vrstev, většinou zdokonalené melírem nebo celkově obarvené sytými odstíny barev. Dříve oblíbená, ale dnes už nepříliš moderní, je kombinace černé a červené, stejně tak blond a černá působí příliš tvrdě a proto nevhodně jako barva pro svatební účes.

Změníte-li svůj účes radikálně právě pro svůj svatební den, budete určitě chtít, aby vynikl v celé své kráse, nemusíte jej proto příliš zdobit nebo sepínat sponami, zvlášť když si budete chtít připnout závoj. Ke kratším vlasům, sahajícím např. jen k bradě, se výborně hodí malé kloboučky, ladící ke kratším šatům nebo ke kostýmku.

Středně  dlouhé, neboli polodlouhé vlasy sluší skoro každému a jsou vhodné pro kterýkoliv druh vlasů, hustých i jemnějších, a stejně tak jsou vhodné i ke všem typům obličeje.

A jaké typy svatebních účesů se dají z polodlouhých vlasů vytvořit?

Mezi celebrity, které jsou nejčastěji vidět ve středně dlouhých vlasech patří herečky Cameron Diaz a Sharon Stone, zpěvačka Madonna, v posledních letech také herečky Penelope Cruz a Charlize Theron. Ti, kteří už však několik let skutečně udávají styl jsou bezesporu takové hvězdy jako Victoria Beckham, nebo Jennifer Aniston. Tisíce žen se je stále snaží napodobit a tak zůstat "in" pro každou příležitost.

Inspiraci můžeme najít kdekoliv, ale pro svůj svatební den se snažte být hlavně sama sebou.

Svatební účesy z krátkých vlasů

Svatební účesy z dlouhých vlasů


Najděte si dodavatele a domluvte se s nimi v naší kategorii Svatební líčení a účesyNejpropracovanější online svatební plánovač s kalkulačkou najdete tady
facebookPixel
Sledujte nás@svatba.cz
Máte zájem se prezentovat na Svatba.cz?©2024 Svatba.cz s.r.o. Všechna práva vyhrazena